Groningen, Hoendiep

Vanaf woensdag 12 februari tot en met woensdag 26 februari vernieuwt Aarsleff Leidingrenovatie een deel van het riool aan het Hoendiep. Afgelopen jaren zijn alle zijtakken van het riool en de bovengrondse inrichting aangepakt, nu is het grote verzamelriool aan de beurt. Voor het renoveren van het riool gebruiken we voornamelijk de inspectieputten in de parallelweg aan het Hoendiep. Dat zijn de putten met de grote ronde deksels. Om deze locaties bereikbaar te maken voor onze werkvoertuigen, wordt de parallelweg aan het Hoendiep tussen het gezondheidscentrum en huisnummer 29 tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen hierbij ons werkvak wel passeren. Ter hoogte van de inrit van het parkeerterrein tussen huisnummer 29 en 31 maken wij een tijdelijke inrit op de hoofdrijbaan aan het Hoendiep, zodat dit parkeerterrein en het gedeelte van de parallelweg na huisnummer 29 toegankelijk blijft voor gemotoriseerd verkeer. Het installeren van de totaalliners is een continu proces dat 24 uur per dag door gaat.

Tijdens het werk aan het riool nemen wij met een tijdelijke pomp de functie van het riool over. Deze tijdelijke pomp wordt aan de Jan Steenstraat geplaatst. Hiermee wordt de toegang tot de Jan Steenstraat voor gemotoriseerd verkeer tijdelijk gestremd. Verkeer vanuit de Jan Steenstraat richting de Friesestraatweg is hierbij wel mogelijk. De inzet van de tijdelijke pomp is ook een continu proces dat 24 uur per dag door gaat.

Projectdetails

PlanningWoensdag 12 februari tot en met woensdag 26 februari
VerkeersoverlastDe parallelweg aan het Hoendiep tussen het gezondheidscentrum en huisnummer 29 wordt gedurende de werkzaamheden volledig afgesloten. Tevens wordt wordt de toegang tot de Jan Steenstraat voor gemotoriseerd verkeer tijdelijk gestremd
VoorbereidingenWoensdag 12 februari tot en met vrijdag 14 februari
Uitharding met waterMaandag 17 februari tot en met vrijdag 21 februari
OpleveringMedio week 13
UitvoerderPeter van 't Riet
Telefoonnummer06 - 514 87 142
Bedrijfsbureau0251 - 743 200

Te downloaden informatie

DocumentDatumOmschrijving
Tekening TVM 12 februari t/m 26 februari29-01-2020Tijdelijke verkeersmaatregelen Hoendiep
Tekening TVM 17 februari t/m 21 februari29-01-2020Tijdelijke verkeersmaatregelen Jan Steenstraat
Informatiebrief week 8 (Hoendiep)05-02-2020Informatiebrief Hoendiep
Informatiebrief week 8 (omgeving)05-02-2020Informatiebrief omgeving Hoendiep & Jan Steenstraat

Formulier project Groningen, Hoendiep

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over het project Groningen, Hoendiep? Dan kunt u deze middels het onderstaande formulier aan ons kenbaar maken.

Formulier

Uw gegevens

Bijvoorbeeld 3 hoog

Project

Soort

Vraag

Opmerking

Klachten formulier