Groningen, Riouwstraat en Singelweg

Begin juni hebben wij het eerste deel van het verzamelriool aan de Riouwstraat aangepakt, nu is het grote verzamelriool tussen de Fivelstraat en Singelweg aan de beurt. Voor het renoveren van het riool gebruiken we inspectieputten. Dat zijn de putten met de grote ronde deksels. Deze inspectieputten liggen in de rijbaan van de Riouwstraat en Singelweg. Om deze locaties bereikbaar te maken voor onze werkvoertuigen, komen er tot en met 4 september parkeerverboden aan de Riouwstraat. Ook is de kruising Riouwstraat met de Fivelstraat afgesloten voor auto’s. Vanaf de Billitonstraat en Fivelstraat kunt u niet meer de Riouwstraat inrijden. Om tijdens onze werkzaamheden de Fivelstraat (tussen huisnummer 14 en 22) en Padangstraat (tussen huisnummer 2 en 18) bereikbaar te houden voor bestemmingsverkeer wordt de rijrichting van deze eenrichtingsstraten gedurende de uitvoering van de rioolrenovatie tijdelijk opgeheven. Hiermee houden wij de buurt bereikbaar.

Het uithardingsproces van de kous is een continu proces dat 24 uur per dag door gaat. Vooral ’s avonds en ’s nachts kan het geluid van onze werkvoertuigen lawaai opleveren. Wij vragen hiervoor uw begrip. Tijdens de werkzaamheden aan het riool kunt u normaal gebruik blijven maken van uw afvoeren. U kunt dus gewoon de wc doortrekken, afwassen of de douche aanzetten. De riolering van uw woning is niet aangesloten op het gedeelte dat wij aan de Riouwstraat eb Singelweg renoveren.

 

Projectdetails

PlanningVrijdag 16 augustus tot en met woensdag 4 september
VerkeersoverlastOp verschillende locaties parkeerverboden. Stremming Riouwstraat ter hoogte van de Fivelstraat van 16 augustus tot en met 4 september. Rijrichting Fivelstraat en Padangstraat wordt tijdelijk omgedraaid.
VoorbereidingenWeek 33
Uitharding met waterWeek 34 en 35
UitvoerderPeter van 't Riet
Telefoonnummer06 - 514 87 142
Bedrijfsbureau0251 - 743 200

Te downloaden informatie

DocumentDatumOmschrijving
Tekening TVM week 34 en 3519-08-2019Tijdelijke verkeersmaatregelen 19 augustus 2019
Informatiebrief19-08-2019Bewonersbrief week 34 en 35

Formulier project Groningen, Riouwstraat en Singelweg

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over het project Groningen, Riouwstraat en Singelweg? Dan kunt u deze middels het onderstaande formulier aan ons kenbaar maken.

Formulier

Uw gegevens

Bijvoorbeeld 3 hoog

Project

Soort

Vraag

Opmerking

Klachten formulier