Groningen, Johan de Wittstraat en Allersmastraat

Voor het renoveren van het riool gebruiken we inspectieputten. Dat zijn de putten met de grote ronde deksels. Deze inspectieputten liggen in de rijbaan van de Johan de Wittstraat en Allersmastraat. Om deze locaties bereikbaar te maken voor onze werkvoertuigen, komen er tot en met 31 mei op verschillende plekken parkeerverboden. Ook is de kruising Johan de Wittstraat en Allersmastraat een aantal dagen afgesloten voor auto’s. Uw woning blijft via het voetpad bereikbaar. Om tijdens onze werkzaamheden de Bedumerstraat bereikbaar te houden voor bestemmingsverkeer wordt de rijrichting van deze eenrichtingsstraat gedurende de uitvoering van de rioolrenovatie tijdelijk omgedraaid. Hiermee houden wij de buurt bereikbaar.

Tijdens de werkzaamheden aan het riool kunt u normaal gebruik blijven maken van uw afvoeren. U kunt dus gewoon de wc doortrekken, afwassen of de douche aanzetten. De riolering van uw woning is niet aangesloten op het gedeelte dat wij aan de Johan de Wittstraat en Allersmastraat renoveren.
 

Projectdetails

PlanningWoensdag 15 mei tot en met vrijdag 31 mei
VerkeersoverlastOp verschillende locaties parkeerverboden. Stremming Johan de Wittstraat t.h.v. de Noorderstationsstraat op 15 en 16 mei. Stremming kruising Johan de Wittstraat / Allersmastraat van 17 t/m 29 mei. Rijrichting Bedumerstraat wordt tijdelijk omgedraaid.
VoorbereidingenWeek 20
Uitharding met waterWeek 21
OpleveringMedio week 25
UitvoerderPeter van 't Riet
Telefoonnummer06 - 514 87 142
Bedrijfsbureau0251 - 743 200

Te downloaden informatie

DocumentDatumOmschrijving
Tekening TVM 15 mei 201915-05-2019Tijdelijke verkeersmaatregelen 15 t/m 31 mei 2019
Informatiebrief09-05-2019Bewonersbrief week 19

Formulier project Groningen, Johan de Wittstraat en Allersmastraat

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over het project Groningen, Johan de Wittstraat en Allersmastraat? Dan kunt u deze middels het onderstaande formulier aan ons kenbaar maken.

Formulier

Uw gegevens

Bijvoorbeeld 3 hoog

Project

Soort

Vraag

Opmerking

Klachten formulier