Groningen, Riouwstraat

De afgelopen twee weken is het hoofdriool aan de Johan de Wittstraat en Allersmastraat gerenoveerd. Nu is het riool aan de Bedumerweg en Allersmastraat aan de beurt. Voor het renoveren van het riool gebruiken we inspectieputten. Dat zijn de putten met de grote ronde deksels. Deze inspectieputten liggen in de rijbaan van de Riouwstraat. Om deze locaties bereikbaar te maken voor onze werkvoertuigen, komen er tot en met 20 juni parkeerverboden aan de Bankastraat tussen de Riouwstraat en Tweede Hunzestraat. Ook is de kruising Riouwstraat met de Bankastraat en het wegvak naast De Wachtkamer een aantal dagen afgesloten voor auto’s. Om tijdens onze werkzaamheden de Bankastraat tussen huisnummer 5 en 45 bereikbaar te houden voor bestemmingsverkeer wordt de rijrichting van deze eenrichtingsstraat gedurende de uitvoering van de rioolrenovatie tijdelijk opgeheven. Hiermee houden wij de buurt bereikbaar.

Tijdens de werkzaamheden aan het riool kunt u normaal gebruik blijven maken van uw afvoeren. U kunt dus gewoon de wc doortrekken, afwassen of de douche aanzetten. De riolering van uw woning is niet aangesloten op het gedeelte dat wij aan de Bedumerweg en Riouwstraat renoveren.

Projectdetails

PlanningDonderdag 6 juni tot en met donderdag 20 juni
VerkeersoverlastParkeerverboden aan de Bankastraat. Stremming kruising Riouwstraat / Bankastraat en het wegvak naast De Wachtkamer. Eenrichtingsverbod Bankastraat wordt tijdelijk opgeheven.
VoorbereidingenWeek 23
Uitharding met waterWeek 24
OpleveringMedio week 28
UitvoerderPeter van 't Riet
Telefoonnummer06 - 514 87 142
Bedrijfsbureau0251 - 743 200

Te downloaden informatie

DocumentDatumOmschrijving
Tekening TVM week 23/2406-06-2019Tijdelijke verkeersmaatregelen 6 t/m 20 juni 2019
Informatiebrief03-06-2019Bewonersbrief week 23

Formulier project Groningen, Riouwstraat

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over het project Groningen, Riouwstraat? Dan kunt u deze middels het onderstaande formulier aan ons kenbaar maken.

Formulier

Uw gegevens

Bijvoorbeeld 3 hoog

Project

Soort

Vraag

Opmerking

Klachten formulier