Over ons

Aarsleff Leidingrenovatie maakt onderdeel uit van het Deense Aarsleff Pipe Technologies, marktleider in Europa op het gebied van relinen, met ruim 40 jaar ervaring wereldwijd en eigen fabrieken in Hasselager en Geschwenda. We zijn sinds 2007 actief op de Nederlandse markt, tot 2017 onder de naam Nelis Infra Aarsleff JV.

Sleufloze (riool)leidingrenovatie door middel van de kousmethode, ook wel CIPP lining (Cured-In-Place Pipe lining) of kousrelining genoemd, voorkomt dat de straat wekenlang opengebroken ligt om (riool)leidingen op te graven, af te voeren en te vervangen. Via de kousmethode wordt de (riool)leiding van binnenuit gerenoveerd, door het aanbrengen van een flexibele kunststof kous, die ter plekke wordt uitgehard. De kous wordt aangebracht via de bestaande inspectieputten.

Onze projecten worden begroot en voorbereid vanuit ons kantoor in Uitgeest. Wij hebben onze eigen installatie-units en kunnen alle typen kous aanbieden, zowel naaldvilt (uitharding door middel van water of stoom) als glasvezel (uitharding door UV-licht). Welk type kous en welke uithardingsmethodiek het beste kunnen worden toegepast in een bepaalde situatie, hangt o.a. af van de diameter, de ligging en de conditie van de te renoveren (riool)leiding. Doordat wij alle typen kous kunnen aanbieden, hebben wij altijd een advies op maat! Dit is ook de filosofie achter Don't choose a product. Choose a partner. Maak eerst de keuze voor de partner met de juiste expertise!